Groentepakketten van Stadsboerderij Caetshage

Wij zijn Todd en Boudien, boer en boerin van Stadsboerderij Caetshage. We telen biologische groenten, fruit en bloemen voor de boerderij-winkel en Naturijn. Natuurlijk ook voor de groentepakketten, die ook verkrijgbaar zijn bij Bolderburen.

 

Wilt u ook een lekker pakket van de boerderij?

Word dan abonnee. Als abonnee houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen op de boerderij en u draagt  bij aan de stabiliteit van de Stadsboerderij. Wekelijks staat er een pakket met groenten voor u klaar met 5 soorten groenten, grotendeels van eigen land. Regelmatig zorgen we voor seizoensrecepten en in de wintermaanden voor ingemaakte producten zoals: tomatensaus, zuurkool, potten soep.

 

De afhaaldag bij Bolderburen is op donderdag van 8.30 - 20.00 uur in de molen. Ook is er een mogelijkheid uw pakket thuis te laten bezorgen, de kinderen van de Buitenschoolse opvang verzorgen dit graag voor u. Mailt u daarvoor naar: groentepakketbezorging@bolderburen.net

 

Meer informatie

Voor het opgeven voor een groentepakket kunt u een e-mail sturen naar groentepakket@bolderburen.net. U kunt ook onze boerderij bezoeken:

 

Stadsboerderij Caetshage,

Caetshage 1

4103 NR Culemborg

 

Voor meer informatie en openingstijden van de winkel kunt u ook op onze website terecht.

 

Bolderburen | Prijsseweg 1 | 4105 LE Culemborg | info@bolderburen.net