Kinderfeestjes bij Bolderburen

Is uw kind binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een feestje!

Bolderburen biedt verschillende workshops aan passend bij het seizoen en bij haar visie. Dat betekent  dat we vooral werken met elementen uit de natuur. Liever geen workshop? Dan zijn onze themafeesten  een leuk alternatief.

 

Workshops

U kunt kiezen uit o.a. de volgende workshops:

Potten bakken, een schilderij uit de natuur, hut bouwen, vilten, een lepel van hout maken, koken of eigen high tea bereiden,  kaarsen maken, vliegers maken, vlot bouwen, krans maken, medaillon of schaal kleien, vuur maken en een broodje bakken, pijl en bogen maken. deze workshops worden begeleid door De Molen - Ons kindercentrum. Heeft u zelf een idee, laat het ons weten.

 

Themafeesten

We bieden drie themafeesten aan die in relatie staan met de verhalen die in onze tuin terug te vinden zijn. Het leukste is als uw kind het verhaal kent en het boek  (voor)gelezen is.

 

Een Pippi feest:

Een Pippi feest begint met ontvangst van Pippi Langkous. We  gaan op zoek naar de geldtas. Ook worden er spelletjes gedaan en kan uw kind een heus Pippi diploma halen. Uiteraard kan er gekozen worden uit pannenkoeken eten , friet met snack of spaghetti  eten met een schaar…

 

Een Emil-feest:

Emil werd geregeld door zijn vader naar het timmerschuurtje gestuurd waar hij een houten poppetje ging snijden. Op het Emilfeest gaan we een houten poppetje of een houten katapult maken. We kunnen net als Emil met elkaar bij de dieren kijken .

 

Een Ronjafeest

Ronja was een roversdochter die gezorgd heeft dat de 2 vechtende roversbendes zich op en dag  verzoenden. Het Ronja feest bestaat daarom uit het aangaan van uitdagingen tussen 2 roversbendes, die zich in de 2 ondergrondse hutten verschuilen. Er zijn duels tussen de beide roversbendes zoals over sloten springen, klimmen,  een parcours met obstakels, een pijl en boog maken en dan zien welke bende er het verst schiet.

 

Algemene informatie

De workshops/themafeesten duren 2 uur met een minimum aantal van 8 kinderen. De kinderen worden begeleid door professionele begeleiders. Feestjes inclusief eten duren 3 uur.

 

Voor het eten bij zowel de workshops als de themafeesten kunt u kiezen uit:

– Pannenkoeken naturel

– Friet met een snack

– Pasta

 

Kosten

Een workshop of themafeest kost € 17,50 per kind, inclusief eten, drinken, materiaal, professionele begeleiding en een bijdrage aan de tuin (met uitzondering van high tea workshop, waar we onze eigen high tea maken en gaan opeten).

 

Kinderen van 3-5 jaar

Vind u uw kind nog te klein voor een workshop of themafeestje dan is het mogelijk dat u  voor een groepje de tuin huurt om zelf te spelen. Dit kost € 10,00 per kind inclusief drinken, pannenkoeken eten en uitgebreid versieren. U kunt dan 2 uur gebruik maken van de tuin met de faciliteiten. U bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van de groep kinderen.

 

 

 

 

Bolderburen | Prijsseweg 1 | 4105 LE Culemborg | info@bolderburen.net