Nieuwsberichten

Meld je aan voor NLdoet dag op 29 mei 2021

Op zaterdag 29 mei 2021 doen we mee met de NLdoet dag. (Aanvankelijk zou deze dag in maart gehouden worden maar de landelijke organisatie van NLdoet heeft besloten om deze i.v.m. de coronapandemie te verplaatsen). Samen met vrijwilligers die plezier hebben in tuinieren willen we van 10.00 – 15.00 uur in de natuurtuin bezig zijn met wieden, planten van nieuwe planten en een of meer bomen en opruimen. Vrijwilligers krijgen gratis koffie/thee en een lunch aangeboden. Ook als je maar een deel van de dag kunt, ben je welkom. Meld de aan via info@bolderburen.net (kan ook via de contactpagina op deze website) of geef je op aan de beheerders die op Prijsseweg 1 wonen.

Odensehuis Culemborg verhuist naar Bolderburen

Stichting Odensehuis Culemborg verhuist in mei 2021 naar Bolderburen. Carla Molkenboer, voorzitter van Stichting Odensehuis Culemborg en Bouwe Metz, Secretaris-Rentmeester van Stichting Elisabeth Weeshuis verkenden onlangs alvast het terrein en de gebouwen. “Bolderburen is een prachtige plek voor ontmoeting, informatie, activiteiten en ontspanning”, volgens de voorzitter van het Culemborgse Odensehuis.

Het Odensehuis Culemborg is in 2017 als burgerinitiatief opgericht. Het is een ontmoetingscentrum voor iedereen die te maken heeft met geheugenklachten of beginnende dementie én voor hun partners, familie en vrienden. “De keuken, de grote tuin en het buurtcentrum op Bolderburen, bieden inspiratie en veel mogelijkheden voor activiteiten voor de deelnemers en daar zijn we erg blij mee”, aldus de voorzitter van het Odensehuis. “Bolderburen is een bruisende plek waar wij graag deel van willen gaan uitmaken. We zien uit naar ons nieuwe thuis”.

Secretaris rentmeester Bouwe Metz van Stichting Elisabeth weeshuis is blij met de komst van het Culemborgse Odensehuis naar Bolderburen. Op de foto Carla Molkenboer, voorzitter van het Odensehuis Culemborg en Bouwe Metz tijdens de ondertekening van het contract.
 

Natuurtuin blijft geopendBuurtcentrum beperkt geopend

Gedurende de lock down blijft de natuurtuin gewoon geopend; dagelijks van 10.00 – 20.00 uur. Houd u zich daarbij wel aan de overheidsregels i.v.m. corona! Het Buurtcentrum is beperkt geopend!