Buurtcentrum

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor en door de buurt. Met activiteiten voor de inwoners van Achter de Poort, Goilberdingen en Landzicht. Iedereen is welkom in Bolderburen. Ook ouders met kinderen. Voor hen is een leuke kinderhoek ingericht en een zwerfboekenkast. De enthousiaste werkgroep van bewoners wordt ondersteund door ElkWelzijn.

Tijdens de openingstijden is iedereen welkom om gezellig binnen te komen!! Pinnen is niet mogelijk.

Buurt Informatie Punt Bolderburen

Iedere maandag van 14.30 – 15.30 uur is er iemand van ElkWelzijn, het Leefbaar Wijkteam en/of van het Sociaal Wijkteam aanwezig in Buurtcentrum Bolderburen. U kunt bij hen terecht met al uw vragen, zorgen en ideeën over bijvoorbeeld uw wijk, bepaalde regelingen of vrijwilligerswerk. Wijkcoach Karin Burgers: ‘Tijdens dit spreekuur heb ik bijvoorbeeld een buurtbewoner op de hoogte gebracht van een buurtactiviteit en ook iemand verwezen naar de DoeMee regeling en het Jeugdsportfonds. Ik hoop dat er meer mensen naar het informatiepunt komen’.

ElkWelzijn, het Leefbaar Wijkteam en het Sociaal Wijkteam bemensen het Buurt Informatie Punt. De ene week treft u bijvoorbeeld de wijkagent, de andere week bijvoorbeeld iemand van Kleurrijk Wonen of de wijkverpleegkundige. Er is altijd een wijkcoach van ElkWelzijn aanwezig.

Het Buurt Informatie Centrum is ook iedere eerste maandag van de maand open van 19.00 – 20.00 uur. Dan is ook de Formulierenbrigade aanwezig!

Meehelpen?

Wilt u meehelpen om van Bolderburen een bruisende ontmoetingsplek te maken of heeft u ideeën voor nieuwe activiteiten? Dan kunt u terecht bij Alice Versluis 06-14245505 en Karin Burgers 06-20718053 van ElkWelzijn. Mail: aversluis@elkwelzijn.nl. of kburgers@elkwelzijn.nl

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor en door de buurt, Prijsseweg 1b, Culemborg.