Buurtcentrum

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor en door de buurt. Iedereen is welkom in Bolderburen. Ook (groot)ouders met kinderen. De enthousiaste werkgroep van bewoners wordt ondersteund door ElkWelzijn.

Ontmoetingsplek voor jong en oud

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor, door en met de buurt. Met activiteiten voor inwoners uit heel Culemborg.

Iedereen is welkom in het Buurtcentrum. Maakt niet uit van welke komaf je bent en wat je achtergrond is. Het Buurtcentrum is er voor jong en oud, ook ouders en opa’s en oma’s met (klein) kinderen zijn welkom. Voor kinderen is een leuke kinderhoek ingericht en een zwerfboekenkast. Het Buurtcentrum wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers (buurtbewoners). De wijkcoach van ElkWelzijn ondersteunt hen waar nodig.

De vrijwilligers zorgen ervoor dat het op verschillende dagen mogelijk is om gezellig samen met anderen een kopje koffie of thee te drinken. De ontmoeting en de gezelligheid staat voorop. Nieuwe bezoekers worden vriendelijk ontvangen en zijn meer dan welkom!
Naast deze inloopmomenten worden er diverse activiteiten georganiseerd, de vraag van de bezoekers staat altijd centraal! Heeft iemand een leuk idee voor een activiteit dan zetten de vrijwilligers alles op alles om dit te realiseren.Er is dan ook dagelijks iets te doen, zoals bijvoorbeeld algemene inloop, schilderlessen, buurtmaaltijd, wandelclub en Buurtinformatie punt.

Samenwerkingspartners, zoals de politie, wijkmanager, zorgorganisaties en scholen  weten Buurtcentrum Bolderburen te vinden en er ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en gezamenlijke activiteiten.

Buurtcentrum Bolderburen heeft in 2020 een mooie tweede plaats behaald in de verkiezing Dorpshuis van het Jaar van de provincie Gelderland. De thema’s “samen doen” en “toegankelijkheid” stonden centraal. Een vakjury en de andere finalisten hebben Bolderburen beoordeeld op deze thema’s. De jury vindt Bolderburen een parel van een locatie. Het is een open en gezellige plek, waar iedereen zich welkom voelt en er wordt actief samenwerking gezocht met anderen. 

Voor alle informatie over activiteiten en openingstijden, zie Buurtcentrum Bolderburen

Voor meer informatie en aanmelden: Loop tijdens openingsuren even binnen bij het Buurtcentrum, Prijsseweg 1b of bel met Karin Burgers: 06-20718053 Email: aanmeldenbb@gmail.com

Meehelpen?

Wilt u meehelpen om van Bolderburen een bruisende ontmoetingsplek te maken of heeft u ideeën voor nieuwe activiteiten? Dan kunt u terecht bij Alice Versluis 06-14245505 en Karin Burgers 06-20718053 van ElkWelzijn. Mail: aversluis@elkwelzijn.nl. of kburgers@elkwelzijn.nl

Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor en door de buurt, Prijsseweg 1b, Culemborg.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial